Νέο fairing για την Ducati στο Κατάρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Motorsport.com, η Ducati θα κάνει την πολυαναμενόμενη κίνησή της αυτό το τριήμερο στις δοκιμές του Κατάρ, παρουσιάζοντας ένα νέο fairing για την Desmosedici GP17.

Η Ιταλοί, χάνοντας ένα πολύτιμο μέρος της περσινής μοτοσυκλέτας τους (winglets), έπρεπε να σκεφτούν το επόμενο βήμα τους που θα αναπλήρωνε αυτό το κενό. Τώρα όμως, φαίνονται έτοιμοι να παρουσιάσουν τη δική τους λύση, η οποία θα πρέπει να είναι 100% σύμφωνη με τους νέους κανονισμούς.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε την νέα μοτοσυκλέτα ‘ντυμένη’ με τον νέο της αεροδυναμικό περίβλημα, όμως η Ducati δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια από τις τρεις ημέρες θα το χρησιμοποιήσει.

Επιπρόσθετα, οι ‘κόκκινοι’ θα πρέπει να είναι εντελώς σίγουροι για το νέο fairing, καθώς δικαιούνται να παρουσιάσουν μόνο ένα πριν τον εναρκτήριο Γύρο στα τέλη Μαρτίου. Έτσι, οι δοκιμές αλλά και τα συμπεράσματα αυτών κρίνονται αναγκαία.

Πάντως, αν κάτι δεν πάει καλά με το νέο fairing που θα παρουσιάσουν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, οι Ιταλοί έχουν ήδη προνοήσει ‘κλείνοντας’ ιδιωτικές δοκιμές στη Jerez ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Ο Jorge Lorenzo από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα περί νέου fairing για την μοτοσυκλέτα του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θέμα: «Δεν ξέρω από που πήρατε (την πληροφορία) ότι θα έχουμε νέο fairing στο Κατάρ,» δήλωνε πριν δύο εβδομάδες στις δοκιμές της Αυστραλίας.

«Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ή όχι

Αφήστε μια απάντηση