Το California Superbike School (CSS) στην Κύπρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρχίζει η σχολική χρονιά 2017!! Η Ομάδα του California Superbike School ανακοινώνει με χαρά ότι η Σχολική Χρονιά ξεκινάει σε μόλις 17 ημέρες!

Την Κυριακή 26 Μαρτίου έχουμε το πρώτο Σχολείο της χρονιάς στη πίστα της Άχνας. Η Ομάδα του καλύτερου Σχολείου στο κόσμο, επιστρέφει για 5-τη συνεχόμενη χρονιά στη όμορφη Κύπρο για να εκπαιδεύσει τους Κύπριους μοτοσυκλετιστές στη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας.

Ελάτε να αναθεωρήσετε τη σχέση σας με την μοτοσυκλέτα τους, αποκτώντας γνώση και τεχνική και αντικαθιστώντας τις αβεβαιότητες με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεται ο αναβάτης με τη μοτοσυκλέτα του.

Μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του αναβάτη γύρω από την οδήγηση. Με συγκεκριμένες τεχνικές οδήγησης και με την πιο καταρτισμένη ομάδα εκπαιδευτών, μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του αναβάτη γύρω από την οδήγηση.

Προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας ΤΩΡΑ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας www.superbikeschool.gr ή στο facebook στην σελίδα www.facebook.com/California.Superbike.School.Cyprus

Αφήστε μια απάντηση