Vinales – Πρέπει να είμαι λιγότερο επιθετικός

Η εκπληκτική αρχή του Maverick Vinales πάνω στη Yamaha M1 δεν τον αποτρέπει από το να κάνει σκέψεις περαιτέρω βελτίωσης.

Ο Ισπανός αναβάτης της Movistar Yamaha έχει επικρατήσει σε όλες τις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα, όμως πιστεύει ότι αν δεν είναι τόσο επιθετικός με τη μοτοσυκλέτα του, θα μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Με τον περισσότερο κόσμο των paddock να τον χρίζει ως έναν εκ των διεκδικητών του φετινού Τίτλου, ο Vinales έδωσε τη δική του οπτική έπειτα από ερώτηση που του τέθηκε, με την ολοκλήρωση των δοκιμών του Phillip Island.

«Σήμερα, σχετικά με όλες τις συνθήκες, νομίζω ναι,» ξεκίνησε να λέει ο Vinales. «Νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη. Πρέπει ακόμη να βελτιωθούμε λίγο με τα ηλεκτρονικά, λίγο στα σημεία φρεναρίσματος, πρέπει να βελτιωθώ και εγώ.

«Πρέπει να είμαι καλύτερος για τη μοτοσυκλέτα, πιο ομαλός, κάποιες φορές είμαι πολύ επιθετικός και κουνάω τη μοτοσυκλέτα, έτσι δεν μπορώ να είμαι όσο γρήγορος θα μπορούσα να ήμουν αν ήμουν 100% ομαλός και πήγαινα με τη γραμμή.

«Η ταχύτητα είναι εκεί. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη σε κάποια σημεία, να είμαστε στο 100% στον πρώτο αγώνα, όμως νιώθω πολύ ωραία με την ομάδα και αυτό είναι το κυριότερο

Στη συνέχεια ο Vinales τοποθετήθηκε και επί του Marc Marquez, με τον οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι και από κοντά στην πίστα του Phillip Island. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για τους δύο να μελετήσουν ο ένας τον άλλον.

Ο αναβάτης της Yamaha τόνισε για τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή: «Είναι πολύ δυνατός. Τα σημεία φρεναρίσματός του είναι εκπληκτικά, είναι καλός εκεί και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να βελτιωθούμε

Για το πλαίσιο της νέας Yamaha M1 ο Vinales δεν έκανε καμία δήλωση, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Rossi, δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο ποιο θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουν. Η απόφαση θα παρθεί στις προσεχείς δοκιμές του Κατάρ, που ξεκινούν αυτή την Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση