Παρουσίαση MotoGP – Η Reale Avintia Racing στους επτά ουρανούς!

Το πρωτάθλημα του 2017 είναι προ των πυλών και οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη αποκαλύψει τα χρώματά τους. Καμία όμως δεν το έκανε όπως η ομάδα της Reale Avintia Racing.

Η αποκάλυψη των νέων χρωμάτων την μοτοσυκλέτας έγινε στα ολόλευκα από το χιόνι Πυρηναία Όρη, στην Ανδόρα. Εκεί, ο πρόσφατα εγχειρισμένος Hector Barbera και ο teammate του, Loris Baz, παρέλαβαν τη νέα τους Desmosedici ως δώρο εξ’ ουρανού!

Εντυπωσιακές εικόνες από την άφιξη της μοτοσυκλέτας

Το επιτελείο της ομάδας είχε αποφασίσει να μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα δεμένη από ένα ελικόπτερο, με τις εικόνες της παρουσίασης να είναι οι πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια.

Σίγουρα, ασχέτως του παρουσιαστικού της μοτοσυκλέτας, η ‘προσγείωσή’ της στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν η πλέον φαντασμαγορική.

Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Paolo Ciabatti στην εκδήλωση, κάτι που δείχνει τους ισχυρούς δεσμούς που θέλει να δημιουργήσει το εργοστάσιο της Ducati με τις δορυφορικές της ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι την αντίστοιχη εκδήλωση της Pramac την περασμένη εβδομάδα, ήταν ο Gigi Dall’ Igna αυτός που έδωσε το παρόν.

Όλη η ομάδα μαζεμένη και στο κέντρο ο Paolo Ciabatti

Αμέσως μετά την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, ο Hector Barbera δήλωσε ότι δεν θα καταφέρει να συμμετέχει στις επόμενες προγραμματισμένες δοκιμές του Κατάρ, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει την τραυματισμένη κλείδα του.

Ο Loris Baz από την άλλη θα είναι 100% έτοιμος, ενώ όπως τόνισε φέτος θέλει να ευχαριστηθεί την οδήγηση με την Desmosedici GP16. Ο Γάλλος ήταν μόλις 20ος στην περσινή κατάταξη, 10 ολόκληρες θέσεις πίσω από τον teammate του, ο οποίος ήταν και πάλι ο Barbera.

Τέλος, ο team manager της ομάδας, Jorge ‘Aspar’ Martinez, δήλωσε ότι ο πήχης τίθεται ψηλά, καθώς κύριος στόχος για αυτούς είναι να επικρατήσουν στη μάχη των ιδιωτικών ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση