Eli Tomac – AMA SX & MX – Week 10 2017

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε με ‘Αμερικάνικο χώμα’ και αυτή την εβδομάδα και εμείς δεν θα μπορούσαμε να ανακηρύξουμε άλλον εκτός από τον Eli Tomac για τον αναβάτη αυτής.

Ο λόγος, προφανής. Ο αναβάτης από το Cortez έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα AMA SX 450cc, όντας ο πλέον πολυνίκης της κατηγορίας με τέσσερις νίκες.

H αλήθεια είναι ότι ο Tomac αξίζει το δικό μας βραβείο παραπάνω από μία φορές με τις έως τώρα εμφανίσεις του, όμως αυτή η εβδομάδα του ανήκει ολοκληρωτικά.

Στον αγώνα του Σαββάτου στον Καναδά ο αναβάτης της Kawasaki ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε σε κανέναν περιθώρια αμφισβήτησης.

Έτσι, έθεσε εαυτόν στη 2η θέση του πρωταθλήματος, όντας ο μοναδικός με τις κατάλληλες περγαμηνές ώστε να αποτρέψει τον Ryan Dungey από τον 3ο του συνεχόμενο Τίτλο.

Το αν θα τα καταφέρει είναι άλλη υπόθεση, γιατί ο Tomac εκτός από ταχύς είναι και πολύ άτυχος. Εμείς του το ευχόμαστε ολόψυχα πάντως, για το θέαμα που μας χαρίζει με το επιθετικό του στυλ στις Αμερικανικές πίστες.

Αφήστε μια απάντηση