Η Ducati επισημοποίησε ιδιωτικές δοκιμές για μετά το Κατάρ

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα μεταβεί στη Jerez μετά τον πρώτο αγώνα στο Losail, πρωτού ταξιδέψει ξανά για την πίστα του Texas και τον δεύτερο Γύρο της φετινής χρονιάς.

Οι ‘κόκκινοι’ επισημοποίησαν τις ιδιωτικές δοκιμές τους δια στόματος Paolo Ciabbati, ο οποίος ανέφερε στο autosport.com στοιχεία για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του.

Όμως, λόγω του ότι οι επίσημοι αναβάτες της ομάδας δικαιούνται μόνον πέντε ημέρες δοκιμών, την πρώτη ημέρα οι Ιταλοί θα ‘ρίξουν’ στην πίστα τον Michelle Pirro – τον επίσημο δοκιμαστή της ομάδας.

Έτσι, οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo θα αναλάβουν τη συνέχιση των δοκιμών τη δεύτερη ημέρα, προσπαθώντας να επιλύσουν τα όποια προβλήματα τους προξενεί η νέα Desmosedici.

Εξ’ άλλου, οι ‘κόκκινες’ μοτοσυκλέτες δείχνουν να δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια στην ‘σφικτή’ και δίχως μεγάλες ευθείες Ισπανική πίστα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φθάσουν φέτος σε καλύτερη κατάσταση.

Εκτός αυτού όμως, οι άνθρωποι της Ducati θα θέλουν να δοκιμάσουν και τις ιδιαιτερότητες του νέου fairing που αναμένεται να κατασκευάσουν ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς, σε μία πίστα με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις τρεις πρώτες που ‘ανοίγουν΄την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση