Παρουσίαση MotoGP/2/3 – Το κομμάτι της Marc VDS μπήκε στη θέση του

Η Marc VDS παρουσίασε σήμερα το πρωί στη Μαδρίτη τις μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της Moto3, της Moto2 αλλά και του MotoGP.

Η δομή της ομάδας που εκπροσωπείται σε όλες τις κατηγορίες των Grand Prix παρέμεινε σχεδόν η ίδια, με τα βασικά γραφικά των μοτοσυκλετών να κοσμούν τα λογότυπα της Estrella Galicia 0,0 αλλά και της Monlau.

Λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια

Στο line-up των ομάδων η μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με το 2016 είναι η προσθήκη του Enea Bastianini στη θέση του Jorge Navarro. O Aron Canet στη Moto3, οι Alex Marquez – Franco Morbidelli στη Moto2 και οι Tito Rabat  – Jack Miller στο MotoGP, παρέμειναν στις ίδιες θέσεις με πέρυσι.

Στη μικρή κατηγορία η ομάδα του Michael Bartholemy έχει ως στόχο τον Τίτλο, καθώς τόσο ο Bastianini όσο και ο Canet υπολογίζονται σοβαρά από τους αντιπάλους τους. Ο Ιταλός μάλιστα δήλωσε ότι μετά την περσινή του 2η θέση, ο Τίτλος είναι το επόμενο βήμα στο οποίο στοχεύει.

Η μοτοσκλέτα που θα αγωνιστεί στη Moto3

Η μεσαία κατηγορία διαθέτει ακόμη έναν Ισπανό και έναν Ιταλό, με τον Franco Morbidelli να ψάχνει φέτος την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Moto2. Ο Morbidelli τα είχε πάει αρκετά καλά και πέρυσι, καταλήγοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την πέμπτη του χρονιά στην ομάδα εκκινεί φέτος ο Alex Marquez, ο οποίος στοχεύει σε σταθερότερους τερματισμούς το 2017. Ο Ισπανός αδελφός του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του MotoGP, Marc Marquez, ήταν πέρυσι μόλις στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Η μοτοσκλέτα που θα αγωνιστεί στη Moto2

Το δίδυμο του MotoGP παρέμεινε όπως και στη Moto2 το ίδιο, με τον Jack Miller να κάνει πανευτυχείς τους ανθρώπους της ομάδας του πέρυσι στο Assen, όταν και σημείωσε την πρώτη νίκη τόσο της καριέρας του, όσο και της ομάδας. Ο ‘JackAssen’ θα παλέψει φέτος για κάτι καλύτερο από την περσινή 18η θέση του, υπολογίζοντας σε πιο σταθερούς τερματισμούς.

Η μοτοσκλέτα που θα αγωνιστεί στο MotoGP

Όσο για τον Tito Rabat, η βελτίωση είναι επιτακτικής σημασίας, καθώς ο Ισπανός πέρυσι ήταν μόλις 21ος στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς να κάνει σχεδόν ποτέ την παρουσία του εμφανή σε κάποιο GP.

Τα νέα όπλα της ομάδας σε παράταξη

Αφήστε μια απάντηση