Moto2/3 Jerez Test – 1η ημέρα – Nakagami και Bulega μπροστά

Η πρώτη ημέρα επίσημων δοκιμών τελείωσε στη Jerez, με τους Takaaki Nakagami και Nicolo Bulega να είναι αυτοί που σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους της κατηγορίας τους.

Ο Nakagami της Idemitsu Honda Team Asia ήταν ο αναβάτης που ‘έγραψε’ τον ταχύτερο γύρο της Moto2, με αρκετούς αναβάτες όμως να συμμετέχουν στις δοκιμές χωρίς να έχουν στις μοτοσυκλέτες τους πομπούς για την καταγραφή των χρόνων τους.

Ο Ιάπωνας ολοκλήρωσε 70 γύρους πάνω στην μοτοσυκλέτα του, αφήνοντας στη 2η θέση τον Lorenzo Baldassari για μόλις 0.082sec. Ο Ιταλός της Forward Racing κατάφερε να επικρατήσει του teammate του, Luca Marini, ο οποίος σημείωσε ελάχιστα πιο αργό χρόνο. Ο Marini είχε και μια πτώση, η οποία ευτχώς ήταν ανώδυνη.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι Tom Lüthi, Sandro Cortese, Alex Marquez και Yonny Hernandez. Μία θέση πίσω από τον αδελφό του Rossi βρέθηκε ακόμη ένας Ιταλός, με τον Morbidelli να ολοκληρώνει στην 4η θέση, μία εμπρός από τον Dany Kent.

Ο Βρετανός περνά χρόνο προσαρμογής πάνω στη Kiefer Suter Racing, καθώς για το 2017 θα αγωνίζεται με νέο πλαίσιο. Πιο πίσω βρέθηκε ο Lüthi, με τον συμπατριώτη του, Dominique Aegerter να ολοκληρώνει στην 7η θέση της κατάταξης. Τελευταίος αναβάτης στη λίστα αυτών που σημείωσαν επίσημους χρόνους ήταν ο αναβάτης του Gresini, Jorge Navarro.

Nicolo Bulega – Moto3 (1ος)

Στην μικρότερη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Nicolo Bulega ήταν και πάλι ο ταχύτερος, με τον Ιταλό αναβάτης της Sky Racing Team VR46 να διατηρεί το μομέντουμ από τις ιδιωτικές δοκιμές της Βαλένθια που πραγματοποιήθηκαν προχθές.

Μία θέση πιο πίσω βρέθηκε ο Phillipp Oettl, με τον Jorge Martin να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν αύριο, με την ομάδα της Repsol Honda από το MotoGP να βρίσκεται στην πίστα για τις δικές της, ιδιωτικές δοκιμές.

Αφήστε μια απάντηση