Moto3 Valencia Private Test – Ο Bulega έθεσε εαυτόν στην κορυφή

Ο Nicolo Bulega (Sky Racing Team VR46) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο διήμερο ιδιωτικό test αναβατών της Moto3 στη πίστα Ricardo Tormo.

Ο 17χρονος Ιταλός που φέτος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στη μικρή κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, άφησε στη δεύτερη θέση τον Philipp Oetll (Sudmetall Schedl GP Racing) ενώ ακολούθησαν το δίδυμο της Pull&Bear Aspar Mahindra, Albert Arenas και Lorenzo Dalla Porta.

Ο teammate του Bulega στην VR46, Andrea Migno, ολοκλήρωσε το set των αναβατών που σημείωσαν χρόνο. Ο Nicolo Bulega σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:39.884, όντας ο μοναδικός αναβάτης που ‘έσπασε’ το 1:40.

Από τα box της Sky VR46 Team

Οι αναβάτες της RBA Racing Team, Juanfran Guevara και Gabriel δήλωσαν χαρούμενοι με την πρόοδο που σημείωσαν, ενώ η Maria Herrera έκανε το ντεμπούτο της με την ομάδα της AGR. Η Sic Racing Team δεν βρισκόταν στην Βαλένθια, καθώς ολοκλήρωσε ένα τετραήμερο ιδιωτικό test στη Sepang της Μαλαισίας.

Ο Adam Norrodin και ο νεοφερμένος Ayumu Sasaki εκμεταλλεύτηκαν όλο τον χρόνο που είχαν με την ομάδα τους, δουλεύοντας πάνω στο στήσιμο και σε νέα εξαρτήματα που θα βελτιώσουν τις δικές τους NSF250RW. Πλεόν όλοι οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο test στην πίστα της Jerez.

Αφήστε μια απάντηση