Παρουσίαση MotoGP – Οι δηλώσεις των αναβάτων και τα «ρούχα» της KTM RC16!

Η KTM αποκάλυψε νωρίτερα μέσα στην ημέρα τα νέα χρώματα της μοτουσυκλέτας της, με την οποία θα συμμετέχει το 2017 στο MotoGP.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κεντρικά της ομάδας, στο Mattighofen της Αυστρίας, οι Pol Espargaro και Bradley Smith παρουσίασαν την νέα RC16.

Η νέα KTM RC16

Η μοτοσυκλέτα των Αυστριακών δείχνει επιβλητική, με δύο πελώριους ταύρους -σήμα κατατεθέν της Red Bull – να κοσμούν τις πλαϊνές πλευρές της.

Όσο αφορά τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας, οι αναβάτες της KTM γνωρίζουν πως έχουν πολύ δουλειά ακόμη ώστε να τιθασεύσουν τον ‘ταύρο’ (την RC16).

Πολύ όμορφη δουλειά από την KTM

Όμως, δείχνουν έτοιμοι για την νέα αυτή πρόκληση, έχοντας αφήσει πίσω τους την αρκετά πιο εύκολη στην οδήγηση Yamaha, του Herve Poncharal.

Για τους Pol Espagaro και Bradley Smith η συνεργασία με την νεοφώτιστη KTM ήταν ένα ρίσκο, το οποίο όμως, έως τώρα, δείχνει να αποδίδει.

Οι δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ποζάρουν μαζί

Η RC16 – όπως χαρακτηριστικά τονίζουν και οι δύο – δεν είναι η πιο εύκολη μοτοσυκλέτα, όμως μεταξύ τους συμφωνούν ότι έχει τις προοπτικές ώστε να βελτιωθεί πολύ.

Λίγο μετά τα επίσημη αποκαλυπτήρια της νέας μοτοσυκλέτας, πρώτος τον λόγο πήρε ο Pol Espargaro, αναφέροντας: «Αυτή τη στιγμή είναι άγρια – λίγο παραπάνω από άγρια – όμως στην πραγματικότητα έχει ωραία αίσθηση,» ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός.

Η μοτοσυκλέτα του Pol Espargaro

«Κάνουμε τεράστια βήματα εμπρός και βελτιωνόμαστε κάθε φορά που ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας, Bradley Smith.

«Τόσο εγώ και ο Pol και όλη η ομάδα της KTM θα εργαστούμε πολύ σκλήρά. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι σε αυτές τις χειμερινές δοκιμές και η δουλειά θα σταματήσει σύντομα. Είναι απλά η αρχή

Η μοτοσυκλέτα του Bradley Smith

Μετά την παροσίαση και της ομάδας της KTM, μένει μόνον η Aprilia του Gresini ώστε να αποκαλύψει την νέα RS-GP – αν τελικά οι Ιταλοί αποφασίσουν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία της μοτοσυκλέτας τους με αυτό το όνομα στο MotoGP.

 

Αφήστε μια απάντηση