Παρουσίαση WSBK – Η ομάδα των πρωταθλητών (pics)

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kawasaki αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες του 2017, έχοντας ως κύριο στόχο την διατήρηση του Τίτλου αναβατών και ομάδων.

Οι «πράσινοι» έδωσαν τέλος σε μια εβδομάδα παρουσιάσεων για το WSBK, ακουλουθώντας τις Honda, Yamaha και Ducati.

#1 Jonathan Rea και #66 Tom Sykes – Kawasaki ZX-10RR WSBK

Οι Ιάπωνες έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη μοτοσυκλέτα στο θεσμό, έχοντας κερδίσει τρεις τίτλους τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα αποκαλυπτήρια της νέας ZX-10RR WSBK έγιναν στη Βαρκελώνη.

Kawasaki ZX-10RR WSBK

Τα μέλη της ομάδας δεν άλλαξαν για τη νέα χρονιά, με τους Jonathan Rea και Tom Sykes να παραμένουν στις θέσεις τους.

 

Αυτή θα είναι η τρίτη εμφάνιση του Rea με τα πράσινα χρώματα, έχοντας κερδίσει τον Τίτλο στις προηγούμενες δύο φορές που συμμετείχε στο πρωτάθλημα με την ZX-10.

#66 Tom Sykes και #1 Jonathan Rea – Kawasaki ZX-10RR WSBK

Ο Sykes, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα του 2013, θέλει τη νέα χρονιά να αποτελέσει τη νούμερο ένα απειλή για τον teammate του. Πέρυσι, ο Βρετανός τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Rea.

Η ομάδα της Kawasaki αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δείξει την μεγάλη δύναμή της ήδη από τα πρώτα φετινά τεστ.

Kawasaki ZX-10RR WSBK

Τι λέει όμως ο επικεφαλής της ομάδας της Kawasaki Racing Team, Guim Roda;

«Το 2016 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει.

«Οι αναβάτες μας Jonathan Rea και Tom Sykes ήταν στις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης και η Kawasaki κατέκτησε τον τίτλο των κατασκευαστών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πακόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. 

«Όμως, μετά από αυτή την σχεδόν τέλεια χρονιά, επιστρέφουμε στη δουλειά ώστε να ανταγωνιστούμε (για το πρωτάθλημα) το 2017. Κάθε χρονιά πρέπει να ξεκινά από το μηδέν και δεν υπάρχει χώρος για παλιές δόξες.

«Αυτό είναι το μήνυμά μας για αυτήν τη χρονιά και το μότο αυτής της παρουσίασης της ομάδας.»

Kawasaki ZX-10RR WSBK

Το μόνο που μένει τώρα πριν την επίσημη εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος είναι το τελευταίο τεστ που θα λάβει χώρα στο Phillip Island της Αυστραλίας. Στην ίδια πίστα θα γίνει και ο πρώτος αγώνας της νέα περιόδου.

 

Αφήστε μια απάντηση