Jarvis – Οι δοκιμές ξεκίνησαν εκπληκτικά καλά

Οι πρώτες δοκιμές κύλησαν ομαλά και ‘εκπληκτικά καλά’ σύμφωνα με τον Lin Jarvis, με την ομάδα της Yamaha να ξεκινά τη νέα χρονιά όντας ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Η Movistar Yamaha δείχνει αρκετά έτοιμη για την έναρξη της φετινής περιόδου, με τον νέο της αναβάτη, Maverick Vinales, να οδηγεί την κούρσα του χρονομέτρου τόσο στη Βαλένθια όσο και στις δοκιμές της Μαλαισίας. Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκεται και ο Valentino Rossi, με την νέα M1 να δείχνει πολύ ανταγωνστική.

Οι επιδόσεις των αναβατών του αφήνουν ικανοποιημένο τον Jarvis, o οποίος σύγκρινε την περσινή με την φετινή χρονιά αναφέροντας:

«Ξεκινήσαμε τις δοκιμές μας στο τέλος της περσινής χρονιάς, κάναμε ήδη τέσσερις ημέρες στη Βαλένθια και μετά στη Sepang και μετά επιστρέψαμε στη Sepang φέτος. Όμως φέτος ήταν διαφορετικά, επειδή όλοι ήρθαν με τις νέες τους μοτοσυκλέτες.

«Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό να δεις που βρισκόσουν εκεί – ειλικρινά, οι δοκιμές πήγαν εκπληκτικά καλάΗ μοτοσυκλέτα που δοκιμάσαμε στη Μαλαισία είναι πραγματικά καλή και όσα έφεραν οι μηχανικοί δούλεψαν (καλά) και αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

«Κάποιες φορές φέρνεις πράγματα και δεν δουλεύουν και τα απορρίπτεις, όμως όλα όσα δοκιμάσαμε δούλεψαν καλά. Δήλωσα στην παρουσίαση της ομάδας ότι πάμε για το τριπλό στέμμα. Θέλουμε πραγματικά να πάρουμε τον Τίτλο στις ομάδες, στους κατασκευαστές και στους αναβάτες και πιστεύω ότι μπορούμε (να τους πάρουμε).

Στη συνέχεια ο Jarvis σημείωσε ότι πιστεύει πως και οι δύο του αναβάτες είναι σε θέση να παλέψουν για τη μάχη του Τίτλου το 2017, χωρίς φυσικά να δείχνει προτίμηση σε κάποιον από τους δύο.

«Κάθε φορά που βγαίνει εκεί έξω είναι ταχύτατος,» δήλωσε για τον Vinales. «Ταίριαξε πολύ, πολύ καλά με την ομάδα, τη μοτοσυκλέτα, νιώθει άνετος και προσηλωμένος.

Για τον Valentino Rossi τόνισε: «Τα τελευταία τρία χρόνια είναι δεύτερος, δεύτερος και δεύτερος. Έτσι αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Θα γίνει 38 την άλλη εβδομάδα – στις 16/2 – έτσι το να διατηρεί αυτή την ταχύτητα, σε αυτή την ηλικία, είναι πραγματικά φαινόμενο. Και ξεκάθαρα, έχει την δυναμική να κερδίσει αυτόν τον 10ο Τίτλο.

«Ο Maverick κατά τη γνώμη μου είναι ένας σοβαρός διεκδικητής του τίτλου φέτος. Έχουμε δύο αναβάτες απολύτως ικανούς (για τον Τίτλο).»

 

Αφήστε μια απάντηση