Moto2/3 – Valencia Test – 2η ημέρα – Κυρίαρχες οι ομάδες της Red Bull KTM

Με τις συνθήκες να παραμένουν και σήμερα ιδανικές στην πίστα Ricardo Tormo, οι Bo Bendsneyder και Miguel Oliveira κατάφεραν να φέρουν τις KTM τους στην κορυφή και των δύο κατηγοριών.

Moto2: Ταχύτατος ο Oliveira, πολύ δυνατός και ο Quartararo

Ο Πορτογάλος Miguel Oliveira κατάφερε να επικρατήσει και στις σημερινές δοκιμές, μετά την πολύ δυνατή χθεσινή του εμφάνιση. Ο αναβάτης του Ajo ήταν και ο μοναδικός που βρέθηκε στο 1.35 (1.35.887), ενώ με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το τελευταίο διήμερο δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα.

Πίσω του ο rookie Fabio Quartararo «έγραψε» και σήμερα πολλούς γύρους (ξεπέρασε τους 100), καταλήγοντας στην 2η θέση της κατάταξης. Ο χρόνος του Γάλλου ήταν 1.36.057. Λίγο πίσω από τον αναβάτη της Paginas Amarillas HP40 βρέθηκε ο Marcel Schrötter, πάνω στη Dynavolt Intact GP. O Γερμανός είχε δύσκολο έργο, καθώς έπρεπε να «γράψει» αρκετούς γύρους για να συλλέξει η ομάδα του δεδομένα, καθώς για το 2017 άλλαξαν από πλαίσιο Kalex σε Suter.

Από το τεστ της Βαλένθια απουσίαζε ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Brad Binder, ο οποίος χειρουργήθηκε ξανά στο χέρι που τραυμάτισε τον Νοέμβρη (στο περασμένο τεστ). Στην πίστα τον αντικατέστησε ο Ricky Cardus, με τον Νοτιοαφρικανό να αναμένεται να επιστρέψει στις επόμενες δοκιμές.

Moto3: Και πάλι Bendsneyder, κοντά του ο Canet

Στη Moto3 o Βο Bendsneyder ήταν και πάλι ο ταχύτερος, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το απόλυτο στον Aki Ajo, στις διήμερες δοκιμές. Οι ομάδες του Φινλανδού manager ήταν στην κορυφή και τις δύο ημέρες και στις δύο κατηγορίες! Ο Bendsneyder κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1.39.756, με τον Aron Canet να τον πλησιάζει αρκετά, με χρόνο 1.39.807.

Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα ο Romano Fenati, με τον Jorge Martin να κλείνει την πρώτη τετράδα. Πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε η νέα ομάδα της Moto3, SIC58 Squadra Corse, με τους Tony Arbolino και Tatsuki Suzuki να τερματίζουν την διαδικασία στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Fabio Di Giannantonio, καθώς ο Ιταλός είχε πτώση, σπάζοντας την κλείδα του. Ο αναβάτης της Del Conca Gresini θα πρέπει τώρα να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατό, αν θέλει να είναι έτοιμος για την έναρξη της χρονιάς στο Κατάρ.

Αφήστε μια απάντηση