Gibernau – Ο Pedrosa αξίζει έναν Τίτλο όσο κανείς άλλος

Ο νέος σύμβουλος του Dani Pedrosa, Sete Gibernau, τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο 31χρονος Ισπανός αξίζει όσο κανείς άλλος ένα πρωτάθλημα στο MotoGP.

Ο Sete Gibernau ανέλαβε την καθοδήγηση του Pedrosa για το 2017, έχοντας ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας αλλά και του αναβάτη πριν από κάθε GP αλλά και το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Ισπανός ανέφερε ότι η μοτοσυκλέτα «στήνεται» προς μία κατεύθυνση, έτσι θα χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα ώστε να βοηθάει και τον Pedrosa. Προφανώς o Gibernau εννοεί ότι η RC213V εξελίσσεται στα μέτρα του Marquez.

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP ανέφερε στο επίσημο site του πρωταθλήματος:

«Η εμπειρία μου μπορεί να είναι καλή για αυτόν, είτε για την οργάνωση του box, είτε για κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το κάνω.

«Ελπίζω να βοηθήσω τον Dani και να ετοιμάσουμε μια μοτοσυκλέτα που δουλεύει πολύ καλύτερα (για αυτόν). 

«Έχουμε δει ότι η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται προς μια κατεύθυνση και πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε ένα μικρό κομμάτι, το οποίο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε βάση της εμπειρίας μας.»

Στη συνέχεια ο 44χρονος σύμβουλος του Pedrosa μίλησε για την χρονιά που έρχεται, τονίζοντας παράλληλα ότι ο βραχύσωμος αναβάτης του HRC δουλεύει σκληρά για να είναι σε κορηφαία κατάσταση.

«Πιστεύω ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να συνεχίσει με την απαραίτητη δυναμική για μια χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο και ελπίζω ότι τελικά θα πάρει αυτό που ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει.» 

Ο Gibernau πάντως δεν αναμένεται να βρεθεί σε όλα τα φετινά Grand Prix, με τον Edu Villorde (προσωπικός βοηθός του Pedrosa) να συμπληρώνει το κενό του Ισπανού.

Αφήστε μια απάντηση