P. Espargaro – Η ομάδα της KTM δουλεύει πολύ καλά

Το τριήμερο τεστ της Μαλαισίας πήγε αρκετά καλά σύμφωνα με τον Pol Espargaro, ο οποίος αποκόμισε θετικά στοιχεία από την ομάδα του.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε 162 γύρους συνολικά με την μοτοσυκλέτα του τις τρεις ημέρες, ολοκληρώνοντας τις δοκιμές με διαφορά μικρότερη από δύο δευτερόλεπτα σε σχέση με τον πρώτο. Το παράδοξο ήταν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο teammate του, Bradley Smith, «έγραψαν» ακριβώς τον ίδιο ταχύτερο χρόνο!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 του 2013 έχει επικεντρωθεί στη δοκιμή όσο το δυνατόν περισσότερων εξαρτημάτων για την RC16, με στόχο φυσικά την καλύτερη εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Τώρα πρέπει να περιμένει το επόμενο τεστ στο Phillip Island για να δει τι του επιφυλάσσει ο Αυστριακός κατασκευαστής, ώστε να ετοιμάσουν τη μοτοσυκλέτα για τον εναρκτήριο γύρο του Κατάρ σε λίγο παραπάνω από ένα μήνα.

Ο Espargaro μίλησε στο motogp.com για το πρόσφατο τεστ, τονίζοντας τη σημασία του αλλά και ότι γενικά, όλα πήγαν καλά.

«Πιστεύω ότι κάναμε καλές δοκιμές και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.» ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός.

«Βελτιωθήκαμε αρκετά από το ξεκίνημα. Η ομάδα δουλεύει καλά και προχωράμε προς την σωστή κατεύθυνση, έτσι είμαι αρκετά χαρούμενος. Το Phillip Island είναι μια νέα πίστα για εμάς, επειδή θα είναι η πρώτη φορά που η KTM θα είναι εκεί.

«Ο Mika (Kallio) έχει κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά στις πίστες όπου έχει πάει ήδη η ομάδα. Το Phillip Island είναι μια πολύ απαιτητική και όμορφη πίστα, έτσι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.»

Η ΚΤΜ ετοιμάζει ακόμη περισσότερες αλλαγές στη νέα της μοτοσυκλέτα, με τον Bradley Smith να μας έχει προϊδεάσει σε δηλώσεις του μερικές ημέρες πριν.

Το θετικό πάντως για την ομάδα είναι ότι και οι δύο αναβάτες τις συμφωνούν ότι όλα δουλεύουν σωστά και προς την σωστή κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση