Παρουσίαση Moto3 – Η junior ομάδα του Gresini

Χθες είχαμε την παρουσίαση της Repsol Honda στην Ινδονησία, στην Ιταλία όμως παρουσιάσθηκε και η ομάδα Del Conca του Fausto Gresini για την Moto3.

Η παρουσίαση έγινε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Faenza. Εκεί οι αναβάτες της ομάδας, Fabio Di Giannantonio και Jorge Martin αποκάλυψαν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Fabio Di Giannantonio και Jorge Martin

Ο Ιταλός Di Giannantonio πέρυσι έκανε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο, αποκομίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του «rookie of the year». Για το 2017 θα έχει νέο teammate, τον 19χρονο Ισπανό, Jorge Martin.

Οι αναβάτες αλλά και ο Team Manager της ομάδας μίλησαν στο motogp.com για το νέο τους ξεκίνημα, με τον Di Giannantonio να παίρνει πρώτος τον λόγο.

#21 Fabio Di Giannantonio – Honda NSF250RW

«Πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα του Gresini στη Moto3 και μου άρεσε πολύ, ωριμάζοντας και συλλέγοντας πολύ εμπειρία.

Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και πάλι μαζί για τη χρονιά του 2017 και δίχως αμφιβολία ο στόχος μας είναι να τα πάμε πολύ καλά.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα έναν καλό αγώνα, θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για κάτι πολύ σημαντικό!

#21 Fabio Di Giannantonio – Honda NSF250RW

«Στις δοκιμές που κάναμε τον περασμένο Νοέμβρη, μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποιες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα που μου άρεσαν.

 «Τώρα, στα ερχόμενα τεστ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον εναρκτήριο γύρο.

«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα πρόκληση!»

Έπειτα πήρε το λόγο και ο νεοφερμένος στην ομάδα, Jorge Martin.

#88 Jorge Martin – Honda NSF250RW

«Σήμερα ξεκινά μια σπουδαία σεζόν για όλους μας. Προπονήθηκα σκληρά όλο το χειμώνα και τώρα είμαι γεμάτος ενέργεια ώστε να επιστρέψω στη δράση!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάσσομαι σε αυτήν την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά μαζί και να επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα.

«Τώρα πρέπει απλά να περιμένουμε να επιστρέψουμε στην πίστα σε μερικές ημέρες ώστε να επανέλθουμε στη δουλειά, όμως είμαι αισιόδοξος λόγω του ότι ήδη τον περασμένο Νοέμβρη, στην πρώτη μου έξοδο με τη Honda, ένιωθα πολύ άνετα και ήμουν σε θέση να πάω γρήγορα αμέσως.

#88 Jorge Martin – Honda NSF250RW

«Η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική από αυτή που οδηγούσα ως τώρα στην καριέρα μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όμως την λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.

«Μπορούμε ακόμη να αναπτυχθούμε και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις· δεν θα είναι εύκολο, όμως έχουμε τη δυναμική για να το πράξουμε!»

Τέλος, ενόψει της νέας χρονιάς μίλησε και ο Team Manager της ομάδας, Fausto Gresini.

«Σίγουρα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε μια κορυφαία ομάδα στην κατηγορία και πιστεύουμε ότι έχουμε τα εχέγγυα να παλέψουμε για τον Παγκόσμιο Τίτλο, όπως κάναμε στην πραγματικότητα και τις τελευταίες δύο χρονιές.

«Ο Di Giannantonio ήδη πέτυχε σπουδαία αποτελέσματα το 2016, έτσι περιμένουμε πολλά από αυτόν επειδή τώρα μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερη εμπειρία.

«Από την άλλη πλευρά, ο Martin συσσώρευσε αρκετή εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια και μου αρέσει πολύ ως αναβάτης· είναι ταλαντούχος και πιστεύω ότι θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

«Επιπλέον, η επιλογή του Jorge έρχεται ώστε να έχουμε στην ομάδα δύο πιθανούς αναβάτες για τη νίκη· αυτός είναι ο στόχος της ομάδας Del Conca Gresini Moto3.

«Δεν νιώθουμε πίεση, νιώθουμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση

Αφήστε μια απάντηση