Παρουσίαση Moto3 – Η νέα ομάδα του Fenati!

Η Marinelli Rivacold Snipers παρουσίασε τα νέα της χρώματα για το 2017, έχοντας στη σύνθεσή της τον Jules Danilo αλλά και τον Romano Fenati που επιστρέφει!

Η Ιταλική ομάδα αποκάλυψε τη νέα της μοτοσυκλέτα στο Pesaro και πιο συγκεκριμένα στο Teatro Rossini. Εκεί βρέθηκαν και οι αναβάτες της ομάδας, που για τη νέα χρονιά αλλάζει όνομα αλλά όχι ιδιοκτήτη.

Στην ομάδα παραμένει και για την νέα περίοδο ο Jules Danilo, ο οποίος όμως θα έχει για teammate του τον Romano Fenati, που με τη σειρά του αντικαθιστά τον Niccolo Antonelli.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας μοτοσυκλέτας

Ο Ιταλός αναβάτης – πρώην μέλος της SkyVR46 Team – θα κάνει την επανεμφάνισή του φέτος, καθώς έχει να οδηγήσει σε αγωνιστικό τριήμερο από όταν εκδιώχθηκε από την ομάδα του Rossi και το Αυστριακό GP.

Φέτος, στα 21 του, φαντάζει ως ένας εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα ήδη από τις δοκιμές. Για την νέα πορεία που διανύει στην καριέρα του, ο Fenati δήλωσε:

«Αυτή είναι μια ομάδα με την οποία είμαι σίγουρος ότι θα είμαι χαρούμενος. Συνειδητοποίησα κατά τη διάρκεια των δοκιμών και πάνω στη Honda του 2016, ότι κατ’ ευθείαν ήμουν χαλαρός.

«Στους πρώτους, μερικούς γύρους, αν και ντρέπομαι να το παραδεχθώ, πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν δύσκολο να συνηθίσω την ταχύτητα! Έτσι είναι, ένιωθα σαν να έχω την μητέρα μου να κάθεται στο πλευρό μου και να μου λέει ‘κόψε’!

«Όμως γύρο με το γύρο ανέκτησα ασφάλεια και επανήλθα.»

#5 Romano Fenati

Στη συνέχεια ο Ιταλός έκανε λόγο και για τους φετινούς του αντιπάλους, δηλώνοντας ότι φέτος το πρωτάθλημα της Moto3 είναι Ιταλική υπόθεση.

«Πιστεύω ότι θα είναι μια μάχη μεταξύ Ιταλών. Ο Bastianini είναι σίγουρα σε καλύτερη φόρμα, όμως είναι ο Bulega και ο Di Giannantonio, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί πολύ και θα είναι εκεί να παλεύουν για τη νίκη.

«Έπειτα είναι και τα αουτσάϊντερ, αυτοί που δεν περιμένεις. Ας δούμε ποιος θα είναι φέτος.»

Μετά τον Fenati δηλώσεις έκανε και ο Jules Danilo, ο οποίος ανέφερε:

«Πέρυσι ξεκίνησα τη χρονιά καλά όμως δεν τελείωσε όπως περίμενα. Τώρα σίγουρα θέλω να γυρίσω στην πίστα.

«Προπονήθηκα πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα στη Βαρκελώνη, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά.

«Νέα ομάδα και νέα χρώματα – και αυτό για μένα είναι ένα επιπλεόν κίνητρο να τα πάω καλά και να φέρω καλά αποτελέσματα.»

#95 Jules Danilo

Αφήστε μια απάντηση