Cal Crutchlow – MotoGP – Week 5 2017

Αυτή η εβδομάδα περιέχει τις πρώτες δοκιμές του 2017 για το MotoGP και αν και είδαμε ήδη κάποιες εκπλήξεις, τον τίτλο «Biker Of The Week» κερδίζει επάξια ο Cal Crutchlow.

Ο λόγος διπλός. Ο Crutchlow μόλις λίγες ημέρες πριν κέρδισε το Torrens Trophy, μια διάκριση της Μεγάλης Βρετανίας για τον καλύτερο εγχώριο αναβάτη της χρονιάς.

Για να φτάσει εκεί όμως, έπρεπε πρώτα από όλα να γίνει προτεινόμενος. Έγινε εύκολα χάρη στις δύο νίκες που πέτυχε φέτος σε Brno και Phillip Island, με την επιτυχία του στην Τσεχία να σηματοδοτεί την πρώτη νίκη Βρετανού αναβάτη έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια!

Στο δρόμο του προς την κατάκτηση του τροπαίου νίκησε τον περσινό και δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή WSBK, Jonathan Rea, αποδεικνύοντάς μας με αυτόν τον τρόπο ότι οι Άγγλοι αν μη τι άλλο περίμεναν πως και πως τον αναβάτη που θα τους ανέβαζε ξανά στην κορυφή του κόσμου του MotoGP.

Πέρα όμως από την κατάκτηση του Torrens Trophy, ο Crutchlow ήταν πολύ καλός και στις σημερινές δοκιμές της Sepang, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο της κορυφαίας Honda.

Ο Βρετανός από ότι φαίνεται έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι με τα χρόνια ωριμάζει και βελτιώνεται, καθώς στα 31 του, είναι ταχύτερος από ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση