MotoGP – Δηλώσεις Suzuki και επίσημο υλικό! (pics+video)

Η Suzuki έγινε η τρίτη εργοστασιακή συμμετοχή που αποκάλυψε τα φετινά της χρώματα, παρουσιάζοντας σήμερα το πρωί τις μοτοσυκλέτες των Andrea Iannone και Alex Rins.

Αύριο ξεκινά το πρώτο φετινό τεστ για τους επίσημους αναβάτες των ομάδων στη Μαλαισία και η Suzuki, θέλησε να συμμετέχει έχοντας τις μοτοσυκλέτες «ντυμένες» κατάλληλα για την περίσταση.

Suzuki GSX-RR

Τα χρώματα τις μοτοσυκλέτας – όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες – δεν άλλαξαν ριζικά, όμως το τονισμένο κίτρινο και οι πινελιές με τις ρίγες στο ανοιχτό μπλε τις μοτοσυκλέτας, την έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Τα fairing της μοτοσυκλέτας είναι πανομοιότυπα με αυτά που οι Ιάπωνες αγωνίστηκαν το 2016, κάνοντας μας να αμφιβάλλουμε για το αν αυτή θα είναι η τελική τους μορφή.

Suzuki GSX-RR

Οι μεγάλη αλλαγή για την επίσημη ομάδα του Hamamatsu όμως, βρίσκεται στο line-up των αναβατών της. Andrea Iannone και Alex Rins αντικαθιστούν τους Maverick Vinales και Aleix Espargaro για το 2017.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επιστροφή της Suzuki στο MotoGP, Davide Brivio, δήλωσε για την νέα προσπάθεια της ομάδας του:

«Έχουμε πολύ πίεση επειδή η Suzuki έχει πολύ ιστορία, σπουδαίους αναβάτες, σπουδαία επιτεύγματα.

#42 Alex Rins – Suzuki GSX-RR

«Με αυτό το project θα προσπαθήσουμε να το ανανεώσουμε αυτό και να το επαναφέρουμε.

«Είναι ένα καλό κίνητρο για όλους ώστε να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση και να επαναφέρουμε τη Suzuki στην κορυφή.

«Ότι έχουμε κάνει ως τώρα είναι αρκετά εκπληκτικό. Όλα ήταν νέα δύο χρόνια πριν, και το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε ένα αγώνα πέρυσι ήταν φοβερό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι ώστε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι καλό το ότι κερδίσαμε, όμως αυτό πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησής μας.»

#29 Andrea Iannone – Suzuki GSX-RR

Όσο για τον «Maniac» Iannone; Στο video που έπαιζε λίγο πριν την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας του, ήταν ξεκάθαρος:

«Τολμώ» ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός. «Τολμώ πάντα. Δίνω ότι έχω, πάντα, ότι και αν γίνει», δήλωσε αποφασιστικά ο νέος αναβάτης της ομάδας, δίνοντάς μας μια πρώτη ιδέα για το τι θα ακολουθήσει.

Suzuki Moto gp New 2017 – Presentation Motorbike

"I'm GSX-RR" Team Suzuki Ecstar#thelaunch #motogp #2017startsnow #suzuking

Posted by Team Suzuki Ecstar on Sunday, January 29, 2017

 

Αφήστε μια απάντηση