MotoGP – Νικητής του Torrens Trophy 2016, ο Cal Crutchlow

Στον Cal Crutchlow απονεμήθηκε το διάσημο Torrens Trophy σε τελετή του Royal Automobile Club του Λονδίνου.

Ο αναβάτης της LCR Honda MotoGP αναγνωρίστηκε για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του κερδίζοντας δύο αγώνες το 2016 στη μεγάλη κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αγώνων μοτοσυκλέτας, όντας ο πρώτος βρετανός αναβάτης που παίρνει νίκη μετά τον Bary Sheene στο Grand Prix Σουίδιας το 1981.

Ο Cal έγραψε ιστορία με την παρθενική του νίκη στον αγώνα της Τσεχίας, την οποία και επανέλαβε στο Phillip Island. Με αυτήν τη δεύτερη τη νίκη του έγινε επίσης ο πρώτος Βρετανός αναβάτης που κατορθώνει κάτι τέτοιο επί Αυστραλιανού εδάφους.

Ο Crutchlow, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου νίκησε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως αυτό του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή του World Superbike Jonathan Rea και του Michael Dunlop, του αναβάτη που έσπασε το ρεκόρ γύρου στο φημισμένο TT Isle of Man.

«Αισθάνομαι αρκετά προνομιούχος για το ότι το Royal Automobile Club με θεωρεί άξιο γι αυτο το βραβείο,» δήλωσε ο Crutchlow. «Χρειάστηκε χρόνος και πολύ σκληρή δουλειά και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή αυτό να αναγνωρίζεται

 

Αφήστε μια απάντηση