WSBK Jerez Test – 2η ημέρα – Απτόητος συνέχισε ο Rea

Το διήμερο τεστ της Χερέθ ολοκληρώθηκε, με τον Jonathan Rea να βελτιώνει τον χθεσινό του χρόνο κατά 0.353 παίρνοντας και πάλι την 1η θέση.

Ξεκινώντας από την ομάδα της Kawasaki, ο Rea συνεχίζει να εντυπωσιάζει πάνω στην ZX-10RR, επικρατώντας των αντιπάλων του και τη 2η ημέρα. Ο περσινός πρωταθλητής είχε και πτώση, η οποία όμως δεν τον πτόησε καθόλου. Ο Tom Sykes πίεσε τη μοτοσυκλέτα του προς το τέλος της ημέρας, καταλήγοντας 3ος, 0.410 μακριά από τον teammate του.

Tom Sykes – Kawasaki Racing Team

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Lorenzo Savadori (Milwaukee Aprilia), ο οποίος ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην 2η θέση, μόλις 0.111 πίσω από τον Rea. O 23χρονος Ιταλός δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του με τη νέα του ομάδα, κάνοντας το 1.39.920 με το ελαστικό κατατακτηρίων της Pirelli. Ο Laverty από την άλλη έμεινε στην τελευταία θέση της κατηγορίας, δουλεύοντας κυρίως στο set-up της μοτοσυκλέτας.

Lorenzo Savadori – Milwaukee Aprilia

Στην Ιταλική ομάδα της Aruba.it Racing – Ducati, τον πρώτο λόγο είχε ο Marco Melandri, ο οποίος νίκησε τον Chaz Davies στη μάχη της 4ης θέσης για μόλις 0.011. Οι δύο αναβάτες της Panigale R ήταν μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή.

Marco Melandri – Aruba.it Racing Ducati

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Nicky Hayden, ο οποίος έπειτα από ακόμη 67 γύρους με τη νέα του μοτοσυκλέτα κατάφερε να πλασσαριστεί στην 6η θέση. Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός ταλαιπωρείται μάλιστα και από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Τρεις θέσεις πιο πίσω βρέθηκε ο Stefan Bradl, ο οποίος ακόμη προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα (για αυτόν) του WSBK.

Stefan Bradl – Honda World Superbike Team

Στην Pata Yamaha οι αναβάτες είχαν πολύ δουλειά, με τον Alex Lowes να «γράφει» 83 γύρους. Ο Βρετανός βελτίωσε τον χθεσινό του χρόνο κατά 0.458, ολοκληρώνοντας στην 7η θέση. Την ίδια στιγμή ο Michael van der Mark μόλις που μπήκε στην 10αδα, με χρόνο 1.41.450.

Michael van der Mark – Pata Yamaha Official Team

Ο αναβάτης της Barni Racing Team, Xavi Fores, συνέχισε να εξελίσσεται βελτιώνοντας τον ρυθμό αγώνας του, τελειώνοντας τις δοκιμές στην 8η θέση. Ο rookie της κατηγορίας, Randy Krummenacher (Kawasaki Puccetti Racing) είχε μία πτώση, κατάφερε όμως να τερματίσει στην 11η θέση.

Markus Reiterberger – Althea BMW Racing

Μεγάλη βελτίωση είδε ο Markus Reiterberger (Althea BMW Racing Team), ο οποίος αν και 12ος, κατάφερε να βελτιώσει τον χθεσινό του χρόνο κατά ένα σχεδόν δευτερόλεπτο. Ο teammate του, Jordi Torres, είχε δύσκολη ημέρα. καθώς μία πτώση που είχε νωρίς το πρωί τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αναλυτικότερα η κατάταξη:

Αφήστε μια απάντηση