MotoGP – Σύστημα εξατμίσεων SC-Project για την Repsol Honda από το 2017

Το HRC (Honda Racing Corporation) επιβεβαίωσε πως η SC-Project θα είναι ο νέος προμηθευτής εξατμίσεων της εργοστασιακής ομάδας της Honda στο MotoGP.

Το σύστημα εξατμίσεων της Ιταλικής εταιρίας καλείται να συνεργαστεί άψογα με τις RC213V των Marc Marquez και Dani Pedrosa για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την SC-Project ως επίσημο χορηγό εξατμίσεων για την Repsol Honda» δήλωσε συγκεκριμένα ο διευθυντής του HRC Tetsuhiro Kuwata, συνεχίζοντας: «Η SC-Project έχει μεγάλη εμπειρία στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας και είμαστε σίγουροι πως αυτή η συμμαχία θα αποδειχθεί πολύ επιτυχής όσον αφορά την αμοιβαία συνεργασία και τα αγωνιστικά επιτεύγματα».

Η SC-Project που έχει βάση Νοτιοδυτικά του Μιλάνου, έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, Moto2, Moto3 και World SuperBikes, με αποκορύφωμα την συνεργασία με την ομάδα του Ajo στη Moto2.

Mε αναβάτη τον Johann Zarco, κατέκτησαν τα πρωταθλήματα τόσο το 2015 όσο και το 2016. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, Marco De Rossi και Stefano Lavazza, ανέφεραν: «Η SC-Project είναι σήμερα ένας από τους ηγέτες στα συστήματα εξατμίσεων για μοτοσυκλέτες, με πολύ υψηλή τεχνολογία την οποία ανέπτυξε άμεσα στον παγκόσμιο ανταγωνισμό των MotoGP, Moto2, Moto3 και WSBK και είναι σίγουρο ότι η συνεργασία με το HRC, θα βελτιώνει όλο και περισσότερο την μάρκα μας και την τεχνολογία των εξατμίσεών μας.

«Μετά την κατάκτηση των Παγκοσμίων Τίτλων στη Moto2 ως προμηθευτής εξατμίσεων του Zarco, είμαστε υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με την ομάδα της Repsol Honda για την μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τους Marc Marquez και Dani Pedrosa στο MotoGP

Αφήστε μια απάντηση