MotoGP – Δηλώσεις Rossi – Vinales + Super Φωτογραφικό + Video!

Η νέα M1 αποκαλύφθηκε και οι αναβάτες της, Valentino Rossi και Maverick Vinales, έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις για την μοτοσυκλέτα με την οποία θα κυνηγήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για το 2017.

Νωρίτερα το πρωί σας παρουσίασαμε πρώτοι τη νέα μοτοσυκλέτα των Rossi και Vinales, με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη.

Οι χρωματισμοί της μοτοσυκλέτας τροποποιήθηκαν, χωρίς όμως να την κάνουν αγνώριστη σε σχέση με την περσινή. Απλά αυτή τη φορά, η Yamaha M1 έγινε για πρώτη φορά τόσο «μπλέ», μετά την εποχή της συνεργασίας των Ιαπώνων με την καπνοβιομηχανία Gauloises.

‘Οσο για το τι πιστεύουν οι αναβάτες της μοτοσυκλέτας; Τον λόγο πήρε πρώτος ο Rossi, ο οποίος θα εκκινήσει την πέμπτη του συνεχόμενη χρονιά στη σέλα της Yamaha, μετά από τη διετή συνεργασία του με την Ducati. Για τον Ιταλό είναι συνολικά η δωδέκατη(!) φορά που θα συμμετέχει στο MotoGP με μια YZR-M1!

#46 Valentino Rossi – Yamaha YZR-M1

«Το σημαντικό πράγμα θα είναι να κάνουμε καλούς αγώνες και να προσπαθήσουμε πάντα να είμαστε γρήγοροι και αρκετά ανταγωνιστικοί, ώστε να παλεύουμε για τη νίκη.»

«Αυτό είναι σημαντικό, να μένουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε πάντα δυνατοί. Πέρα από αυτό, για το πρωτάθλημα ποτέ δεν ξέρεις.

«Πρέπει να περιμένουμε τους πρώτους αγώνες για να καταλάβουμε τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και τις δυνατότητες των αντιπάλων μας. Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε ώστε να είμαστε δυνατοί κάθε Κυριακη.»

Φυσικά ο Rossi μίλησε και για τον νέο του teammate, αλλά και για το γεγονός ότι και φέτος, θα είναι μέλος ίσως της πιο ανταγωνιστικής ομάδας του πρωταθλήματος.

«Στην ομάδα μας, συνήθισα να έχω ένα δυνατό ομόσταυλο με τον Jorge.

«Ο Maverick με εντυπωσίασε πάρα πολύ, ήδη από την πρώτη ημέρα. Ουσιαστικά θα προτιμούσα αν χρειαζόταν λίγο ακόμη χρόνο για να πάει γρήγορα, όμως δυστυχώς για μένα είναι ήδη πολύ δυνατός.

«Πιστεύω ότι μπορούμε μαζί να κάνουμε μια καλή δουλειά ώστε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να προσπαθήσουμε να την φέρνουμε στο βάθρο κάθε εβδομάδα.»

#46 Valentino Rossi – Yamaha YZR-M1

Για τον Ισπανό της ομάδας, Maverick Vinales, αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε στα μπλε της Yamaha, με τους νέους του χορηγούς ραμμένους πάνω στην αγωνιστική του φόρμα.

#25 Maverick Vinales – Yamaha YZR-M1

Για το νέο του ξεκίνημα, ο 22χρονος τόνισε: «Πέρυσι όταν ακολουθούσα τη Yamaha ήξερα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ γρήγορη.

«Όταν πήρα τη Yamaha απλά προσπάθησα να την οδηγήσω όπως ξέρω, και η μοτοσυκλέτα ήταν πραγματικά καλή. Ήμουν πραγματικά γρήγορος, είχα κάπως εκπλαγεί για το (γεγονός) ότι μπορούσα να πάω τόσο γρήγορα, μέσα σε μερικές μόνο ημέρες

#25 Maverick Vinales – Yamaha YZR-M1

Για το δίδυμο της Yamaha το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε πόσο καλή είναι η μοτοσυκλέτα του 2017, παίρνοντας μια πρώτη γεύση στις 30 Ιανουαρίου στη Μαλαισία.

Αφήστε μια απάντηση