Rossi – Ο Vinales θα με δυσκολέψει τουλάχιστον όσο και ο Lorenzo

H ταχύτητα και η άμεση προσαρμόστικότητα του Maverick Vinales άφησαν έκπληκτο τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valentino Rossi, με τον Ιταλό να εμφανίζεται κάπως ανήσυχος για τη δυναμική του νέου του teammate στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Deejay Radio.

O Vinales ήταν κυρίαρχος στις δοκιμές της Βαλένθια στα μέσα Νοεμβρίου, με τον Rossi να σπεύδει να του δώσει τα εύσημα αμέσως μετά το πέρας των πρώτων επίσημων δοκιμών. Ο Ιταλός ίσως να μην περίμενε τόσο ταχύ τον αναβάτη με τον οποίο θα μοιράζεται φέτος τα box της ομάδας του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα προτιμούσα κάποιον όπως ο Pedrosa, μεγαλύτερο.»

«Με τον Vinales ήλπιζα ότι θα έχω λιγότερα προβλήματα, όμως μετά τις πρώτες δοκιμές κατάλαβα ότι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα μου δώσει τα ίδια προβλήματα όπως ο Lorenzo.»

Ο Rossi αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε με τον πρώην teammate του, Jorge Lorenzo, ελπίζοντας ότι με τον Vinales τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

«Καταστράφηκε [η σχέση μας] από αυτό που συνέβη στο τέλος του 2015. Από τότε, ποτέ δεν ήταν η ίδια.»

«Με τον Vinales θα είναι πιθανώς κάπως καλύτερες.»

Στη συνέχεια, ο 37χρονος αναβάτης της Yamaha δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άνθρωπο από τον οποίο έχασε τον φετινό τίτλο, Marc Marquez. Για την ακρίβεια, ο Ιταλός είναι πεπεισμένος ότι ο Ισπανός ήταν αυτός που του στέρησε (έμμεσα) και τον περσινό τίτλο, εκδηλώνοντας για μια ακόμη φορά την δυσαρέσκεια του ως προς τις ενέργειες του 23χρονου. Παρά ταύτα, ο Rossi αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο του αναβάτη του HRC.

«Ευτυχώς ο Marquez δεν είναι ο teammate μου. Πιστεύω ότι στο τέλος της περσινής χρονιάς έδειξε πολλά πράγματα.»

«Μεταξύ μας δεν θα υπάρξει τίποτε άλλο πια, απλά [θα υπάρχει] μια σχέση σεβασμού. Ως αναβάτης είναι πολύ γρήγορος, δεν τα παρατάει ποτέ. Θα έλεγα ότι παραείναι γρήγορος!»

Αφήστε μια απάντηση