Concept – Honda Africa Twin Enduro Sport

Η Νέα Africa Twin είναι ήδη πετυχημένη και για πολλούς η καλύτερη Adventure μεγάλου κυβισμού, που υπάρχει αυτή την στιγμή. 

Η Honda όμως, προς χαρά των φίλων των Adventure μοτοσικλετών, δεν επαναπαύεται και κάνει ένα βήμα μπροστά απο τον ανταγωνισμό, παρουσιάζοντας στην έκθεση του Μιλάνου ένα Concept, την Africa Twin Enduro Sport.

Μια μοτοσικλέτα με πιο επιθετική εμφάνιση, που θα είναι πιο ελαφριά και με πιο μεγάλες δυνατότητες στο χώμα.  Μια χωματερή OnOff σε αντίθεση με τα ασφάλτινα OnOff του ανταγωνισμού, που μπορούν να πατήσουν και χώμα. Για να το πετύχει αυτό η Honda έφτιαξε ένα πιο ελαφρύ πλαίσιο, δανειζόμενη υλικά απο την αγωνιστική CRF450R Rally.

Ο ανεμοθώρακας όπως και τα φώτα είναι καινούργια. Το τιμόνι έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά, υπάρχουν προφυλακτικά χεριών, η εξάτμιση είναι της Termignoni και το μπροστινό φτερό είναι τύπου motocross.

Το Africa Twin Enduro Sport Concept είναι μια διασταύρωση του Africa Twin και του καινούργιου CRF450R. Η ιδέα μας άρεσε, τώρα περιμένουμε σε ένα δύο χρόνια να δούμε και το πραγματικό.

Αφήστε μια απάντηση